Pályaválasztási vásár a CsabaParkban

„Helló meló, na de melyik szakma?...”

Idén immár 20. alkalommal rendezték meg Békéscsabán a Pályaválasztási vásárt, amelyen a munkaadók, a megye közép- és felsőfokú oktatási intézményei, a pályaválasztással érintett szervezetek mellett irodánk is rendszeresen szerepel kiállítóként. Ebben az évben is örömmel fogadtuk el a meghívást a rendezvényre.

A Békés Megyei Kormányhivatal által szervezett kétnapos programon (november ötödikén és hatodikán) az érdeklődők látogatást tehettek a szakmasziget sátorba, a TOP 20 szakmasarokba vagy az innovatív technológiák szigetére, ahol rendőrségi- és tűzoltó bemutatókat nézhettek meg. Soha ennyi stand nem várta még a fiatalokat, a pályaválasztás előtt állókat, a szakmát váltani akarókat és a pályaorientációra készülőket mint ebben az évben.

Az emeleten található standunknál az osztályok, családok és fiatalok kvízjátékok formájában ismerkedhettek az Európai Unió nyújtotta lehetőségekkel, tájékozódhattak a külföldi munkavállalásról.

Természetesen közben a színpadon zajlottak a különböző programok, voltak szakmabemutatók, csoportos üzemlátogatások, s a fiatalok legnagyobb örömére az Animal Cannibals is fellépett a CsabaParkban.

20130129_eures_eloadas_02.jpg
ED_Megyeitanevzaro 001.jpg
20130129_eures_eloadas_02.jpg
csobbanj 019.jpg
20120425_eu_rajzkiallitas_05.jpg
Go to top